Het aanbod van HLS

HLS brengt werknemers en werkgevers bij elkaar

Ondernemen – in welke bedrijfstak dan ook – is een dynamische activiteit. De marktvraag kan sterk fluctueren, evenals het personeelsaanbod. Strategische personeelsplanning is daarom van levensbelang voor een onderneming. HLS Personeelsdiensten brengt werknemers en werkgevers bij elkaar.

Een ervaren en deskundige partner

HLS bestaat ruim 20 jaar. Onze ervaren consulenten beschikken over de expertise die nodig is voor succesvolle personeelsmiddeling. Zij kennen de markt en beschikken over een uitgebreid netwerk.

Een aanpak die rendeert

Het functieprofiel en de gevraagde expertise zijn ons vertrekpunt bij arbeidsbemiddeling. Maar we hebben ook aandacht voor de mens achter de kandidaat. En we hebben oog voor de chemie tussen individuele kwaliteit en de bedrijfscultuur. Onze aanpak staat garant voor een oplossing die rendeert. Ook op de langere termijn.

One-stop-arbeidsbemiddeling

HLS biedt u one-stop-arbeidsbemiddeling. Zowel voor bemiddeling naar een vast dienstverband, als voor flexwerk (detachering, uitzending). Daarnaast hebben we ruime ervaring in outplacement en re-integratie. Ook voor advies over arbeidsmarktvraagstukken kunt u bij ons terecht.

Werving en selectie Onder het motto 'de perfecte match' brengt HLS werkgevers en werknemers bij elkaar. Onze aanpak kenmerkt zich door ervaring, kennis van zaken en betrokkenheid. (meer…)
Flexwerk Ook bij flexwerk zorgt HLS voor de perfecte match. Tijdelijke medewerkers worden steeds belangrijker. Ze leveren een vitale bijdrage aan bedrijfsprocessen en maken een flexibele, strategische personeelsplanning mogelijk. (meer…)
Re-integratie en outplacement Voor personeel dat al bij u in dienst is, heeft HLS ook de perfecte match. Wij doelen dan op werknemers voor wie - om uiteenlopende redenen - geen passend werk meer is. Onze re-integratiemethodiek omvat een uitgebreid pakket aan activiteiten om hen te begeleiden naar ander werk. (meer…)
Advies Zit u met een lastig vraagstuk op het gebied van personeel en organisatie, maar wilt u geen p&o-professional in dienst nemen? Zoekt u ondersteuning bij reorganisaties of bij deskundigheidsbevordering van uw medewerkers? Of hebt u hulp nodig bij ziekteverzuimreductie? Dan kunt u bij HLS terecht voor advies. (meer…)

Interesse in het aanbod van HLS?

Neem dan contact op met:
HLS is OPEN