Advies

Zit u met een lastig vraagstuk op het gebied van personeel en organisatie, maar wilt u geen p&o-professional in dienst nemen? Zoekt u ondersteuning bij reorganisaties of bij deskundigheidsbevordering van uw medewerkers? Of hebt u hulp nodig bij ziekteverzuimreductie? Dan kunt u bij HLS terecht voor advies.

Ons ervaren team van professionals biedt maatwerkoplossingen voor personeelsvraagstukken. Met name op het gebied van ziekteverzuimreductie heeft HLS de nodige expertise in huis. Maar ook van algemene personeelszaken (bijvoorbeeld beoordelingssystemen, functiebeschrijvingen en contractbeheer) hebben wij veel kennis.

Actief in heel Nederland

Onze professionals zijn actief in heel Nederland. Zij worden in hun werk ondersteund door een op maat gemaakt webbased tool.  Dit systeem monitort  verzuim- en mobiliteitstrajecten. Op die manier bent u altijd realtime op de hoogte van de laatste stand van zaken. Ook ondersteunt de webbased tool alle partijen in het bijhouden van de wettelijk vereiste documentatie en de onderlinge communicatie.

Meer weten over HLS?

Neem dan contact op met: