Uitzenden & detacheren

HLS Flex

HLS Flex bemiddelt sinds 1991 vakkrachten voor uitzend- en detacheringsbanen. Flexwerkers zijn de laatste 20 jaar steeds belangrijker geworden in de techniek en de maakindustrie. Tijdelijke medewerkers leveren vaak net zo’n belangrijke bijdrage aan de bedrijfsprocessen als hun collega’s met een vast dienstverband.

HLS Flex maakt daarom geen verschil tussen de selectie van tijdelijk en vast personeel. Wij hanteren dezelfde zorgvuldige en beproefde aanpak. En dat werkt! Zo’n 80 procent van onze tijdelijke krachten krijgt na verloop van tijd een vast dienstverband.

Uitzendbanen en detachering tot HBO-niveau

HLS Flex bemiddelt tijdelijke functies voor vakkrachten op MBO- en HBO-niveau. Via www.procesoperator.nl en www.hls.nl hebben we een regelmatige instroom van kandidaten. Jaarlijks trekken deze websites circa een half miljoen bezoekers. Ruim zesduizend daarvan solliciteren naar een tijdelijke functie.

HLS Flex heeft een groot aantal procesoperators (circa 3500) in zijn bestand, maar richt zich ook op functies voor:
• procesengineers
• werktuigbouwkundigen
• elektrotechnici
• laboranten
• inkopers
• projectmanagers
• technisch managers
• stafmedewerkers voor de maakindustrie
• interimopdrachten voor professionals in de:

o Techniek
o lT
o Logistiek
o Commercie
o Finance
o Administratieve dienstverlening

Voorsprong door ervaring

Door onze kennis van de procesindustrie en techniek hebben we een voorsprong bij het matchen van werkgevers en werknemers. Onze consulenten zijn professionals met minimaal 8 jaar ervaring in het vak.
HLS Flex kent de bedrijfsactiviteiten achter een functieprofiel. Als geen ander weten we wat de diploma’s en beschreven vaardigheden van een kandidaat feitelijk inhouden.

Kennis en ervaring alleen zijn niet voldoende. De perfecte match is altijd maatwerk. Onze betrokken consulenten verdiepen zich daarom goed in de wensen en mogelijkheden van alle partijen. En ze hebben oog voor de chemie tussen bedrijfscultuur en persoonlijke kwaliteiten. Succesvolle bemiddeling voor een flexfunctie start in onze optiek met een zorgvuldige intake.

Heldere communicatie

Doorslaggevend in onze arbeidsbemiddeling is de kwaliteit van de communicatie. Duidelijkheid, openheid en inzet van de juiste communicatiemiddelen zijn daarbij de sleutelwoorden.

Veel is mogelijk bij HLS Flex. In het enkele geval dat iets niet realiseerbaar is, zeggen we dat ook eerlijk.
Want we houden niet van schijnoplossingen en lapmiddelen. In al onze werkzaamheden streven we naar duurzame samenwerking en continuïteit.

Benieuwd?

Benieuwd wat HLS Flex voor u kan betekenen? Stuur dan een mail naar Hans Houweling of bel met
010 – 41 40 282.

Misschien bent u wel op zoek naar een tijdelijke baan. Kijk dan eens op onze vacaturezoeker op de homepage.

Zoek een vacature

Nu: 178 vacatures.

Meer weten over HLS?

Neem dan contact op met: