Waarom werken via HLS?

Een groot aanbod van vacatures in de procesindustrie

HLS is al jaren actief in de procesindustrie. Daardoor hebben we een groot netwerk kunnen opbouwen. Dat betekent: grote kans op een passend werkaanbod voor jou.

Sneller een baan dankzij onze kennis van de markt

De procesindustrie is een complexe bedrijfstak. Onze deskundige arbeidsbemiddelaars kennen de markt. Ze weten naar welke diploma’s en vaardigheden er binnen hun netwerk vraag is. Daardoor kun je via HLS sneller aan de slag.

HLS investeert tijd in de plaatsing van werkzoekenden

Een perfecte match start bij het goed in kaart brengen van de mogelijkheden van werkzoekenden. We bekijken wat je kunt, wat je wilt en bij welk bedrijf je goed zou passen.
Onze aanpak kost in het begin wat meer tijd, maar dat nemen we graag voor lief. Want op de langere termijn heeft iedereen er voordeel bij als jij goed functioneert in je nieuwe baan.

Vakmanschap mag beloond worden, vindt HLS

Als je via ons aan de slag gaat, wordt er wat van je verwacht. Daar tegenover staat een marktconforme betaling, die op tijd plaatsvindt.

Bemiddeling voor een vast dienstverband of flexwerk

Ben je op zoek naar een vaste baan? Of ben je meer geïnteresseerd in uitzendwerk of detachering? Het kan allemaal bij HLS.

HLS heeft bewezen dat haar aanpak werkt

Sinds onze start in 1991 hebben we al duizenden mensen naar werk begeleid. Veel van hen begonnen met flexibel werk, dat later werd omgezet in een vaste baan. Ook uit de lange duur van onze zakelijke relaties blijkt de tevredenheid van werknemers en werkgevers.

Voor werkgevers hebben we 292 kandidaten in actieve bemiddeling.

Meer weten?

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter LinkedIn pagina

Vraag het ons!

Heb je vragen over een vacature? Ben je geïnteresseerd in werken via HLS? Bel of mail ons:
Mail-Match

Schrijf je in voor onze mail match en ontvang alle vacatures die bij jou passen!

Laatste vacatures

Website Security Test