Werving & selectie

HLS Recruitment

Sinds de start in 1991 heeft HLS Recruitment vele werkgevers en werknemers bij elkaar gebracht. Ons vacaturearchief bevat meer dan 3500 functies die we succesvol in bemiddeling hebben gehad. Met onze activiteiten hebben we in de loop der tijd een uitgebreid netwerk opgebouwd.

Het merendeel van onze matches resulteert in een dienstverband van minimaal een jaar.
Ruim 700 werkzoekenden hebben de afgelopen vijf jaar via HLS Recruitment een vaste baan gevonden.

Werving en selectie voor MBO+, HBO en WO

HLS Recruitment verzorgt voor verschillende branches de werving en selectie van experts:
• Techniek
• lT
• Logistiek
• Commercie
• Finance
• Administratieve dienstverlening

Wij zijn vooral op zoek naar specialisten van MBO+-, HBO- en WO-niveau. Het zwaartepunt van onze dienstverlening ligt in de regio’s Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Brabant.

Voorsprong door ervaring

Onze consulenten zijn professionals met minimaal 8 jaar ervaring in het vak. Door onze ervaring hebben we een voorsprong bij het matchen van werkgevers en werknemers. HLS Recruitment kent de bedrijfsactiviteiten achter een functieprofiel. Als geen ander weten we wat de diploma’s en beschreven vaardigheden van een kandidaat feitelijk inhouden.

Kennis en ervaring alleen zijn niet voldoende. De perfecte match is altijd maatwerk. Onze betrokken consulenten verdiepen zich daarom goed in de wensen en mogelijkheden van alle partijen. En ze hebben oog voor de chemie tussen bedrijfscultuur en persoonlijke kwaliteiten. Succesvolle werving & selectie start in onze optiek met een zorgvuldige intake.

Heldere communicatie

Doorslaggevend in onze arbeidsbemiddeling is de kwaliteit van de communicatie. Duidelijkheid, openheid en inzet van de juiste communicatiemiddelen zijn daarbij de sleutelwoorden.

Veel is mogelijk bij HLS Recruitment. In het enkele geval dat iets niet realiseerbaar is, zeggen we dat ook eerlijk. Want we houden niet van schijnoplossingen en lapmiddelen. In al onze werkzaamheden streven we naar duurzame samenwerking en continuïteit.

Benieuwd?

Benieuwd wat HLS Recruitment voor u kan betekenen? Stuur dan een mail naar Hans Houweling of bel met
010 – 41 40 282.

Misschien bent u wel op zoek naar een andere baan. Kijk dan eens op onze vacaturezoeker op de homepage.

 

Zoek een vacature

Nu: 178 vacatures.

Meer weten over HLS?

Neem dan contact op met: