Over HLS

HLS Personeelsdiensten brengt al sinds 1991 werkgevers en werknemers bij elkaar. We bemiddelen voor vast werk (werving & selectie) en flexwerk (uitzenden & detacheren). Daarnaast zijn we actief op het gebied van re-integratie en outplacement. Deskundigheid, betrokkenheid en continuïteit staan bij al onze activiteiten voorop.

Deskundig

In de ruim 20 jaar dat we actief zijn in de arbeidsbemiddeling hebben we in zeer uiteenlopende branches specialistische kennis en ervaring opgedaan. We kennen de vraag van de markt en volgen de trends.
Daarnaast hebben we door de jaren heen een uitgebreid netwerk van vakkrachten opgebouwd. Uiteraard hebben onze arbeidsbemiddelaars ook de juiste opleidingen gevolgd en vaak elders relevante werkervaring opgedaan.

Betrokken

Wij doen ons werk vanuit een duidelijke visie. HLS is een betrokken onderneming die de wensen en verwachtingen van werkgevers en werknemers serieus neemt.
De menselijke factor is cruciaal bij arbeidsbemiddeling. Daarom besteden wij aandacht aan de persoon achter de kandidaat. En verdiepen we ons in de eisen die een werkgever stelt aan de persoonlijkheid van een nieuwe medewerker. Inmiddels hebben we een geoefend oog voor de chemie tussen de individuele kwaliteit en de bedrijfscultuur.

Communicatie is cruciaal

In onze visie is de perfecte match altijd maatwerk. Helder communiceren over de mogelijkheden, wensen en verwachtingen van alle partijen is daarbij een basisvoorwaarde. Communicatie speelt dan ook een cruciale rol in onze aanpak. Duidelijkheid en inzet van de juiste middelen (modern of traditioneel) staan daarbij voorop.

Gericht op continuïteit

Wij durven gerust te zeggen: onze aanpak werkt. Sinds de start in 1991 heeft HLS duizenden mensen naar een passende, nieuwe baan geleid. Zo’n 80 procent van onze tijdelijke krachten wordt door de werkgever na verloop van tijd in vaste dienst genomen.

Succesvolle arbeidsbemiddeling vraagt een langetermijnvisie. Want van ondoordachte quick wins en schijnoplossingen wordt niemand wijzer. Wij streven naar continuïteit, ook in onze relatie met werkgevers en werknemers. De tevredenheid over onze aanpak blijkt uit ons trouwe klantenbestand en ons grote netwerk van gekwalificeerde krachten.

Meer weten?

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter LinkedIn pagina

Vraag het ons!

Heb je vragen over een vacature? Ben je geïnteresseerd in werken via HLS? Bel of mail ons:
Mail-Match

Schrijf je in voor onze mail match en ontvang alle vacatures die bij jou passen!

Laatste vacatures

Website Security Test