Maak een carrièrestap naar brandwacht

Op zoek naar een verantwoordelijke functie met baangarantie?

Wij helpen je gratis naar een volgende carrièrestap als brandwacht

HLS werkt samen met Brandwacht Huren BV. Een snelgroeiend bedrijf in brandveiligheid, met mensen die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van anderen. Zij houden toezicht op brandgevaarlijke werkplekken en werkzaamheden in besloten ruimtes. En controleren of vergunningen in orde zijn. Tijdens werkzaamheden zijn ze aanwezig om brandgevaarlijke situaties en ongelukken te voorkomen. En natuurlijk weten brandwachten in geval van nood de juiste actie in te zetten.

Brandwacht word je niet zo maar: hiervoor volg je eerst gerichte trainingen. Bijvoorbeeld in het gebruik van veiligheids- en blusmaterialen, maar bijvoorbeeld ook EHBO. En heb je momenteel of binnenkort geen werk? Dan betalen wij die opleidingen.

Ben jij nieuwsgierig of Brandwacht misschien iets voor jou is? Wil jij weten wat een brandwacht precies doet? Hoe je door Brandwacht Huren BV wordt opgeleid, maar ook hoe je je daar weer verder kunt ontwikkelen? Kom dan naar onze eerste (Corona-proof!) informatie bijeenkomst.

Wil je eerst nog meer weten? Of je liever telefonisch opgeven?

Natuurlijk kun je ons bellen op (010) 414 0282 en vragen naar Hans Houweling: hij kan je alles vertellen over deze mooie, unieke kans op een nieuwe carrière.

Bijeenkomst 19 februari 2021

Kom vrijdag 19 februari 2021 naar onze eerste (Corona-proof!) informatie bijeenkomst en laat je informeren over welke mogelijkheden er zijn om via dit gesubsidieerd traject de stap naar een nieuwe carrière te maken.

Schrijf je in via onderstaande formulier

    * = verplicht