Certificaat Blik op Werk voor HLS

Onze medewerkster Marian van der Toolen heeft namens HLS Personeelsdiensten het certificaat Blik op Werk in ontvangst genomen. Dit certificaat werd uitgereikt door de directrice Lidy Schilder (links op de foto)

Blik op Werk staat voor kwaliteit, wat aansluit bij onze werkwijze. Wij hebben namelijk een plaatsingspercentage van 78%. Bij stichting Blik op Werk vindt u informatie over de kwaliteit van re-integratiebedrijven, arbodiensten, outplacementbureaus, opleidingsinstituten en loopbaancoaches.

U vindt deze goedfunctionerende dienstverleners, inclusief de Carrièrewinkel en HLS op www.blikopwerk.nl.
U kunt zo op een verantwoorde en effectieve manier een dienstverlener vinden.
Ook vindt u bij Blik op Werk de Work Ability Index (WAI) waarmee het werkvermogen van werknemers gemeten kan worden.

Kortom een keurmerk waar we bij HLS Personeelsdiensten best trots op zijn!