Nu ook financiële en ICT-specialisten via HLS

HLS Personeelsdiensten gaat samenwerken met HerCor BV, een in Hoek van Holland gevestigd detacherings- en bemiddelingsbureau. Dankzij dit partnerschap kunnen klanten bij HLS nu ook terecht voor ICT- en financiële specialisten.

Door het bundelen van hun krachten kunnen HLS en HerCor bestaande klanten nog meer bieden. Bovendien verwachten ze voor eventuele nieuwe opdrachtgevers een nog aantrekkelijker partij te zijn.
De directeuren Hans Houweling (HLS Personeelsdiensten) en John van Herp (HerCor) kennen en waarderen elkaar al jaren als vakgenoten. Het vertrouwen in de wederzijdse aanpak en deskundigheid was een belangrijke reden om met elkaar in zee te gaan.

Betrouwbaar
Van Herp: “HLS is een betrouwbare organisatie. Ik ken het als een bedrijf dat zijn afspraken altijd nakomt. En net als wij weet HLS hoe belangrijk kwaliteit is voor de opdrachtgevers, zeker in de huidige markt. We zijn alle twee no nonsense bedrijven met korte interne lijnen, zodat we onze opdrachtgevers snel van dienst kunnen zijn.”
“De manier waarop HerCor en wij met onze klanten omgaan, verschilt niet wezenlijk”, beaamt Houweling. “Qua dienstverlening zijn we geen concurrenten, want we opereren in een ander segment. Simpel gezegd gaan wij nu een uitgebreider pakket leveren onder een iets grotere paraplu, maar verder verandert er voor de klanten niets. Dat is, denk ik, voor iedereen goed.”

Hoogopgeleid
Logo HerCorHerCor BV beschikt over de gegevens van zo’n zesduizend hbo’ers en andere hoogopgeleide freelancers die het bureau kan detacheren. Binnen het samenwerkingsverband met HLS bemiddelt HerCor alleen ICT- en financiële specialisten.
Los daarvan bemiddelt HerCor ook voor specialisten in de bouw, civiele techniek en administratie. Tot de klanten behoren onder meer de NS, het UWV, het Havenbedrijf Rotterdam en diverse ministeries en gemeenten.

Tegenvragen
“Wij verdiepen ons goed in de aanvraag van de opdrachtgever, zodat we zeker weten wat voor specialist deze zoekt. Is dat niet helemaal duidelijk, dan mag een opdrachtgever van ons verwachten dat we een tegenvraag stellen. Van onze kant detacheren we pas een kandidaat als we ervan overtuigd zijn dat deze specialist past in de functiebeschrijving van de klant”, aldus Van Herp.