Kerstactie HLS brengt ruimt 800 euro op

De speciale kerstactie van HLS Personeelsdiensten ter ondersteuning van de strijd tegen kanker heeft ruim 800 euro opgeleverd. Met deze opbrengst sponsoren wij Marisca van den Honaard. Zij gaat deze zomer voor het goede doel zes maal achter elkaar per fiets de Alpe d’Huez beklimmen.

Het eindbedrag van 812 euro is mede mogelijk gemaakt door meer dan 400 relaties van HLS Personeelsdiensten, die wij graag willen bedanken voor hun medewerking. Voor iedere keer dat één van onze relaties klikte op een link in een speciale e-mail, maakte HLS 1 euro over. In totaal 406 relaties hebben deelgenomen aan de actie. HLS Personeeldiensten heeft vervolgens deze opbrengst verdubbeld.

Super-kerstactie
Marisca van den Honaard is verheugd over de opbrengst en spreekt van een ‘super-kerstactie’. Marisca is op 7 juni één van de deelnemers aan de sponsortour Alpe d’Huzes die dit jaar voor de zevende keer wordt gehouden. Het geld dat alle fietsende deelnemers ophalen, is bestemd voor de strijd tegen kanker.
Wat deze actie extra bijzonder maakt, is dat alle deelnemers zelf een historie hebben met kanker. Ze zijn ziek, zijn ziek geweest of hebben een dierbare die kanker heeft of er misschien al vroegtijdig aan is overleden. De deelnemers hebben als doel de onmacht die door kanker ontstaat, om te zetten in kracht.
Ook Marisca heeft zelf ondervonden wat het is om kanker te hebben. Toch noemt ze zichzelf een geluksvogel: Ik heb het geluk dat ik er nog steeds ben en mijn verhaal kan vertellen.
Meer over Marisca en haar actie vindt u hier.