Nieuwe brochure: Weer aan de slag!

HLS Personeelsdiensten heeft een nieuwe brochure uitgegeven: Weer aan de slag!
Deze publicatie gaat in op de activiteiten van Carrièrewinkelprojecten, de HLS-dochter die zich bezighoudt met re-integratie.

Net als de andere bedrijfsonderdelen van HLS Personeelsdiensten zet Carrièrewinkelprojecten zich in voor de perfecte match. Sleutelwoorden bij de re-integratieaanpak zijn: kennis van de markt en de spelers die daarop actief zijn, betrokkenheid en continuïteit in de samenwerking met andere partijen.

Weer aan slag! beschrijft de systematiek die Carrièrewinkelprojecten hanteert bij re-integratie. Deze aanpak bestaat uit 10 onderdelen. Ze omvat naast de eigenlijke zoektocht ook diverse onderzoeken en aandacht voor het rouwverwerkingsproces dat met het verlies van een baan is verbonden.

Gedurende het gehele re-integratietraject krijgt de werkzoekende persoonlijke begeleiding van de consulent van Carrièrewinkelprojecten. De werkgever ontvangt maandelijks een rapportage over de voortgang, conform de regels die het UWV stelt.

Wilt u meer weten over de re-integratieaanpak van Carrièrewinkelprojecten?
Hier kunt u de volledige brochure Weer aan de slag! downloaden.