HLS Personeelsdiensten grote fan van koffie

Sinds de opening van Koffiebranderij Boon (gevestigd in ons voormalige pand in Den Haag) zijn wij van HLS fan van koffie!

Met onze spiksplinternieuwe koffiemachine en verse koffiebonen paraat, genieten we aan de Rotterdamse Meent tegenwoordig elke dag van een heerlijk bakkie koffie. Cappuccino, espresso, koffie, macchiato noem het maar op, keuze te over! Werken bij HLS is nog nooit zo’n groot feest geweest.

Over koffie bestaan ontelbare leuke weetjes

Leuk om te weten is dat een koffieplant pas na ongeveer zes jaar zijn eerste bessen draagt. De bonen zelf zijn de zaden van de koffiebessen.
Wist je trouwens dat koffie ook helpt met afvallen? Cafeïne zorgt voor een versnelde hartslag en ademhaling en een verhoging van de lichaamstemperatuur. Door het verhoogde energieverbruik worden vetten sneller in de bloedbaan opgenomen. En dat is handig bij het afslanken.

 

Wil jij ook eens genieten van een écht goed bakkie koffie?

Ga dan eens langs bij Koffiebranderij Boon aan de Prinsenstraat 114 in Den Haag. Meer informatie vind je op de website.