HLS Prijswinnaar gemeente Dordrecht!

Dordrecht riep namens de gemeenten in de Drechtsteden en Gorinchem onder de titel ‘Geef jongeren een kans’ bedrijven en organisaties op een plan in te dienen. Het doel: werkloze jongeren aan een baan helpen. Dat leverde 41 inzendingen op. Lees in De Werkkrant de plannen van de zes winnaars en drie genomineerden. De Drechtsteden steunen de organisaties bij de uitvoering van hun plannen. Bij elkaar zorgt ‘Geef jongeren een kans’ dat 130 jongeren een nieuwe kans krijgen!

HLS is een van de gelukkige prijswinnaars met haar Flex-bedrijfsschool in samenwerking met BonConsult en Litop Opleidingen. Op pagina 5 van de Werkkrant van Drechtsteden staan wij in volle glorie vermeld!

Zie voor meer informatie ook deze pagina op DordtWerkt.nl of open hier de Werkkrant

Hans Houweling van HLS ontvangt prijs