De beste investering van het hele jaar!

    

De beste investering van het hele jaar!

Op de valreep van 2012 doen HLS en dochteronderneming Carrièrewinkel Projecten de beste investering van het hele jaar! Wij investeren namelijk in menselijke kennis en de toekomst van kinderen.

Zoals elk jaar geven wij met kerst geen relatiegeschenken. In plaats daarvan geven wij een financiële bijdrage aan een goed doel. Ditmaal is dat de Stichting Anak Filippijnen. 

Stichting Anak biedt jonge kinderen op de Filippijnen de kans om hun te talenten te ontwikkelen en zo een beter leven op te bouwen. Anak is actief in de Filippijnse stad Bacolod.

Wie in de sloppenwijken van deze stad wordt geboren, heeft doorgaans weinig toekomstperspectieven. Maar natuurlijk wonen ook hier gemotiveerde en getalenteerde kinderen.

Jongeren zoals Mariane en Demsin biedt Anak een studiebeurs aan, zodat ze hun middelbare school kunnen afmaken en/of een vervolgopleiding kunnen doen. Dankzij dit onderwijs kunnen ze zélf de cirkel van armoede doorbreken. HLS en Carrièrewinkel Projecten willen met een schenking van 750 euro graag een bijdrage leveren aan een betere toekomst voor Filippijnse kinderen.

HLS Personeelsdiensten en Carrièrewinkel Projecten wensen u een fijne kerst & een knalgoed 2013!